خانواده منخانواده من، تا این لحظه: 11 سال و 3 ماه و 3 روز سن داره

✳♈❋ خانــواده من ❋♈✳

عاااااااااااالیم تا وقتی که بتونم حال همه رو عااااااااااالی کنم.^_^

کودک باهوش، موسیقی خوب می خواهد!

1391/10/22 12:01
نویسنده : خاله ی مهربون
818 بازدید
اشتراک گذاری
هنگامی که نخستین گزارش ها در مورد تاثیر موسیقی بر یادگیری و رشد کودکان منتشر شد، هیجان خاصی جامعه را در بر گرفت. آیا واقعا موسیقی ارتباطی با بهره هوشی بیشتر کودکان دارد؟

در سال 1998 میلادی، استاندار جورجیا – زل میلر- از قانون گذاران خود درخواست کرد تا بودجه ای را برای اهدای سی دی موسیقی کلاسیک به همه والدینی که به تازگی بچه دار شده اند، اختصاص دهند. به گزارش برترین ها پیرو این درخواست، شرکتی وظیفه تهیه و توزیع سی دی های موسیقی کلاسیک برای نوزادان را به عهده گرفت و آنها را به طور رایگان بین والدین پخش کرد.



استاندار به مردم اعلام کرد، پخش موسیقی کلاسیک برای نوزادان می تواند مهارت های آنها برای یادگیری ریاضی، مهندسی و حتی شطرنج را افزایش دهد.

کاری که او انجام داد باعث شهرت بیشتر «اثر موتزارت» شد. این عبارت زمانی اعتبار پیدا کرد که پیرو تحقیقاتی نشان داده شد، به گزارش برترین ها دانشجویانی که 10 دقیقه پیش از حضور در امتحانات، به موسیقی کلاسیک به ویژه قطعه Sonata for Two Pianos in D Major موتزارت گوش داده بودند، پیشرفت و ترقی بیشتری نسبت به بقیه داشتند.

گروه های دیگر یا به موسیقی های آرامش بخش گوش داده بودند یا اصلا به هیچ نوع موسیقی گوش نداده بودند. گروهی که پیش از آزمایش به موتزارت گوش داده بودند، به طور متوسط نمره های 8 و 9 و بیشتر از دیگر گروه ها کسب کرده بودند.



البته، بعد از 15 دقیقه اثر تقویتی موسیقی کلاسیک از بین رفت. وقتی این تحقیقات در مجله Nature چاپ شد، نظریه های مختلفی در مورد این مطالعات ارائه شد که تاثیر مثبت موسیقی کلاسیک را روی بهبود بهره هوشی نشان می داد.

در نتیجه این کاری که زل میلر انجام داد، کتابی با عنوان «تاثیر موتزارت» نوشته و سی دی های بیشماری وارد بازار شدند.

اما آیا واقعا موسیقی ارتباطی با بهره هوشی بیشتر کودکان دارد؟




اثر موسیقی موتزارت

هنگامی که نخستین گزارش ها در مورد تاثیر موسیقی بر یادگیری و رشد کودکان منتشر شد، هیجان خاصی جامعه را در بر گرفت. وقتی تصور می شد یک دانشجو برای بهتر نتیجه گرفتن در ورودی کالج به شنیدن موسیقی کلاسیک نیازمند است، آن وقت متوجه می شوید،  چرا بسیاری از دبیرستانی ها و والدین آنها واقعا به این مساله علاقه مند شده بودند. والدینی که تصور می کردند این نوع موسیقی تا این اندازه اثر مثبت دارد، تمایل نداشتند فرزندان تازه متولد شده خود را از این نوارها و سی دی ها محروم کنند.

اما،  نتیجه یک بررسی جامع توسط محققان دانشگاه وین نشان داد، هیچ ارتباطی بین موسیقی کلاسیک و رشد و پیشرفت قابلیت های مغز وجود ندارد. خیلی جالب، در آزمایشی مشخص شد کودکان موسیقی ای که به طور مداوم در رحم مادر خود می شنیده اند را به خوبی تشخیص می دهند اما نشانی از سود بردن از آن موسیقی در آنها وجود ندارد.




البته محصولات دیگری نیز در بازار وجود دارند که به ادعای سازنده های آن، پیش از تولد، قرار گرفتن در معرض صداهایی که اندکی با صدای قلب مادر فرق دارند، می تواند قابلیت تشخیص صدا توسط جنین را تحریک کند و در نتیجه، باعث بالا رفتن قدرت یادگیری او می شود.

اما با اینکه هزاران محصول مختلف همچون پلیرهای صوتی کوچکی که در کمربندهای مادران آبستن تعبیه می شوند، در بازار فروخته می شود، نمی توان هیچ دلیل روشن و قاطع علمی برای مفید بودن آنها ارائه کرد.
چیزی که ثابت شده این است که موسیقی می تواند موجب آرامش بیشتر کودکان و نوزادان و چاق شدن آنها شود. تحقیقات نشان داده است، نوزادان نارسی که در معرض موسیقی های کلاسیک قرار داده می شوند، سریع تر وزن زیاد می کنند. به این دلیل که موسیقی آنها را آرام می کند و در زمان گوش کردن به موسیقی کمتر بیقراری می کنند.

پسندها (0)
شما اولین مشوق باشید!

نظرات (0)